Sportief arrangement

Vlakbij Paviljoen10 is Physique gevestigd. Zin om te trainen met een Personal Trainer? Boek je een overnachting dan regelen wij dit voor je. Wel verstandig om dit een paar dagen voordat je komt door te geven. Indicatie prijs:

Personal Training: 1 uur 49,95 euro voor een uur

physique groep physique2

Physique in het kort:

Physique bv aan de Beukenlaan 19 in Arnhem-Noord is een kwalitatief hoog aangeschreven centrum onder leiding van sportarts Tom Brandon en bewegingswetenschapper Wilco van Hal. Physique werkt nauw samen met zorgverzekeraars.

Physique, het centrum voor sport & gezondheid, is op het gebied van medische fitness, fysiotherapie en re-integratie toonaangevend in de regio. Ons team bestaat uit vakbekwame sportartsen, oefentherapeuten, fysiotherapeuten, re-integratietherapeuten, medische en recreatieve fitnessinstructeurs. Met behulp van onze jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsproblematiek kunnen wij de mensen op een actieve manier met de verbetering van hun levensstijl en totale gezondheid helpen. Physique is een laagdrempelig centrum voor jong en oud waar iedereen onder deskundige begeleiding op eigen niveau aan zijn of haar gezondheid kan werken. Wij nodigen u uit om een keer langs te komen en Physique te ervaren.

Kerntaken
Bij Physique staat de verandering naar een fitte, gezonde manier van leven centraal. De kerntaken van het centrum zijn:

fysiotherapie en medische fitness, recreatieve fitness en eigentijds groepslessen zoals spinning en Perfect Pilates
Psychomotorische ondersteuning
begeleiding op het gebied van de bestrijding van (extreem) overgewicht in samenwerking met ziekenhuis Rijnstate en
op maat gesneden re-integratiediensten voor het bedrijfsleven.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.