Paviljoen

 

Paviljoen10 bekroond met 5 tulpen

Paviljoen10 in 2018 wederom bekroond met 5 tulpen

Vanaf 31 januari 2014 is Paviljoen10 officieel ingedeeld in de klasse van vijf tulpen. Dit is de hoogste klasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Paviljoen10 ontving de vijf tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Begin van 2018 werden wij weer bezocht door een mystery guest. Met trots kunnen wij melden dat wij onze 5 tulpen houden!

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

“Een bed & breakfast met vijf tulpen biedt voorzieningen, service en kwaliteit van topniveau. De inrichting is tot in de puntjes verzorgd en de eigenaar haalt alles uit de kast om de gast een fantastisch verblijf te bezorgen. Daarnaast is er veel privacy, want B&B’s in deze klasse hebben altijd privé-sanitair bij de gastenkamers en vaak ook een eigen entree”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Algemeen

Het paviljoen is als een loft ingedeeld. Zit en slaapgedeelte is circa 35 m2. De inrichting is modern gecombineerd met basic elementen. Zo slaapt u in een auping boxspring van 1,80m breed en kunt u gezellig in het zitje met Philippe Starck stoelen genieten en bedenken hoe u uw dag invult. Een smart tv is aanwezig met onder andere Netflix en zijn er thee- en koffie voorzieningen. Er is gratis Wifi aanwezig. U kunt ook gebruik maken van de compleet uitgeruste keuken met een 4 pits gaskookplaat, incl. wokbrander, combimagnetron en vaatwasmachine. De ruime badkamer is voorzien van een inloop stort douche, grote wastafel en toilet. Misschien komt u wel bijna niet binnen, omdat u liever op het aangrenzende terras onder de grote parasol of in de zon van de rust en omgeving geniet. Het verwarmde zwembad is in overleg te gebruiken.

Ontbijt

Het ontbijt bestaat uit verse ingrediënten en natuurlijk worden overwegend streek- en/of biologische producten gebruikt van het seizoen.

Koffie/thee en vers fruit

Alleen de beste koffie en thee is goed genoeg. Een Nespresso machine is aanwezig met bijbehorende koffiecups van Nespresso. Koffiebranderij Peeze uit Arnhem levert de diverse soorten thee. En natuurlijk staat er vers fruit van het seizoen voor u klaar.

Netflix

Wilt u lekker onderuit een filmpje of serie kijken? Geen probleem met onze tv voorzieningen met Netflix abonnement. U kunt hiervan gratis gebruik maken.

Voor alle jaargetijden

Het paviljoen is geschikt voor alle seizoenen. Alle ramen zijn van dubbel glas en het paviljoen beschikt over centrale (vloer)verwarming.

Review gasten

Via de website www.bedandbreakfast.nl kunnen onze gasten een review invullen. We zijn heel blij met de hoge waardering. Klik hieronder op het logo voor het bekijken van de reviews.

bedandbreakfast.nl

Voor reviews op Zoover klik hieronder

Zoover vakantiebeoordelingen

Algemene voorwaarden

U kunt inchecken tussen 16.00 en 21.00 uur en uitchecken tot 11.00 uur.

Paviljoen10 is voor minimaal 2 nachten te boeken, tenzij het een speciaal arrangement betreft. Zie hiervoor het romantische arrangement.

Paviljoen10 is een rookvrije accommodatie. Buiten kunt u wel roken.

Paviljoen10 is een plek van rust en natuur voor onze gasten. Gelieve dit te respecteren.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Betaalwijze

U kunt op de dag van aankomst contant betalen. Wij zijn te klein voor pinnen. U kunt ook van tevoren digitaal betalen.

Annuleringsvoorwaarden

Paviljoen10 is een kleinschalige accommodatie. Het is in de eerste plaats voor u maar ook voor ons extra vervelend als u moet annuleren. Het kan echter altijd voorkomen dat vervelende omstandigheden u noodzaken te annuleren. Wij hanteren hierbij de volgende regels:

Tot 2 weken voor aankomst: kunt u gratis annuleren.
Binnen 2 weken voor aankomst wordt er 50% van de verblijfskosten in rekening gebracht.

Binnen 1 dag voor aankomst of no-show worden de volledige verblijfskosten in rekening gebracht.

Paviljoen10 kan uw boeking zonder opgaaf van reden annuleren.