Locatie


Ons huis, een vrijstaande villa uit 1919 en rijksmonument, ontworpen door architect W.J. Gerritsen in Amsterdamse School stijl ligt in de kleine wijk Hazegrietje. Vanwege de ligging tegen een vrij steile helling heeft onze tuin van ruim 2000 m2 grote hoogteverschillen. In het lage gedeelte hebben wij in 2009 met architect Sander Vijgen een vrijstaand paviljoen gebouwd. Dit paviljoen grenst aan ons verwarmde zwembad (mei – oktober) en kijkt uit op onze tuin. De ligging is geheel vrij van ons huis en buren en garandeert optimale privacy. Parkeren kan op de eigen separate inrit. Het uitzicht daar bestaat uit weilanden.
Het Hazegrietje ligt tussen de parken Sonsbeek en Klarenbeek waar u prachtig kunt wandelen. Het centrum, Burgers Zoo en Openluchtmuseum bereikt u binnen een half uurtje lopend. Diverse goede restaurants vindt u in de directe omgeving of in het centrum.

Fietsen zijn bij ons te huur voor 7.50 euro per dag per persoon. Graag van te voren aangeven of u een dames- en/of herenfiets wenst.